Kedves Testvérünk!

Ezzel a meghívóval azokat szeretnénk megszólítani, akik a keresztyén lelkiséget – imádság, elcsendesedés – szívesen és magától értetődően kapcsolják össze a mozgás, a természetjárás örömével és lenne kedvük részt venni egy olyan hétvégén, ahol ez a kettő – lelkiség és a szabadban való mozgás – úgy fonódnak össze, mint az imádságra kulcsolt kezek. A későbbiek során ha sikerül a túrázó evangélikusok kis közösségét létrehoznunk – TERMESZ: természetjáró evangélikusok szövetsége – szeretnénk további hétvégéket, táborokat, közös kirándulásokat szervezni, illetve helyi gyülekezeti „termeszbolyok” létrejöttét kezdeményezni.

 

Az első hétvége:

2018. SZEPTEMBER 28-30, PILISCSABA, BÉTHEL EVANGÉLIKUS MISSZIÓI OTTHON

Várjuk érdeklődő felnőttek, fiatalok, baráti vagy gyülekezeti kisközösségek, gyermekes családok jelentkezését. Alsó-felső korhatár gyakorlatilag nincs, minden érdeklődőt várunk, a gyerekek felügyeletéről a résztvevő családok gondoskodnak a túrákon és más alkalmakon.

A részvételi díj felnőtteknek 10.000. Ft, 14 év alatti gyermekeknek 5000 Ft a teljes hétvége teljes ellátással (péntek vacsorától vasárnap ebédig) (0-3 éves korig ingyenes) Az utazást Piliscsabára mindenkinek egyénileg kell megoldania.

 

Tervezett program:

Péntek: vacsora után ismerkedés, közös játék, áhitat

Szombat: Testi-lelki bemelegítés, kb.10-15 km-es túra a környéken, túra közben egyéni és közösségi gyakorlatok a tudatos jelenlét, Isten, a természet, a közösség felé megélt nyitottság jegyében. Este előadás, beszélgetés

Vasárnap délelőtt: „Mozgó istentisztelet”

 

Jelentkezni – illetve érdeklődni – a GYULMISZ@LUTHERAN.HU email címen lehet JÚNIUS 30-IG.

Kérem a lelkészkollégákat, hogy ezt a lehetőséget hirdetés, továbbítás, megosztás útján segítsenek terjeszteni a gyülekezeti tagok körében.

 

Egy sokak számára áldásos és örvendetes kezdeményezés reményében várjuk szeretettel a jelentkezéseket:

a gyümi csapat nevében Németh Zoltán lelkész a hétvége szervezője és felelőse.