Horváth Bolla Zsuzsanna, egyházunk központi hírportáljának főszerkesztője, Budapest:

„Kedves Zuschlag János!
Felvettük a gyülekezeti oldalak közé és írtunk róla egy rövid cikket is.
Köszönjük.
Üdvözlettel: Horváth-Bolla Zsuzsanna”

Kernné Magda Irén, Paks:

„… őszinte örömmel gratulálok az elkészült honlaphoz.
Tartalmas, informatív, jól szerkesztett, áttekinthető, könnyen kereshető.Láttam, az e-mail címek élnek, remélem az outlok levelező programja is működik, … vagyis interaktív is a honlap.
Válaszokat és lehetőséget talál a konkrét témában érdeklődő s az általános gyülekezeti tevékenységet megismerni kívánó látogató egyarántIsmételten gratulálok, sok erőt, időt és derűt kívánok a bővítéshez és a folytatáshoz!”

2010. november 29.

Tillai Aurél egyetemi tanár, zeneszerző, karnagy, Pécs:

„… Már tavalyi találkozásunkkor sok szívet melengetőt láttunk, köztük a két templomot, az orgona-bemutatóval együtt. (Üdvözlöm a kis orgonistát!) Azt hiszem, az egyházat az ilyen önzetlen hívek tartják fönt, segítve a pásztorokat és a nyájat. Kívánom, sikeres legyen a bemutató, s a hívek használják is. Előre is gratulálok! …”

2010. december 9.

Pintér Márta, volt paksi lelkész, Budapest:

„Gratulálok a honlaphoz!!:) Köszöntök minden kedves paksit, és Istentől megáldott gazdag ünnepet kívánok! Szeretettel gondolva Rátok”

2010. december 10.

Inotai Dóra (Sólyom-unoka), Budapest:

„…Megnéztem a honlapot, nagyon-nagyon szép, látszik, hogy sok munka van benne! A fejlécben lévő körkép-fényképek nagyon tetszenek, és Nagypapáról szóló részek is szívmelengetőek! …”

2010. december 12.

Dr. Osváth Lászlóné Sólyom Anikó, Budapest:

„ …A honlaphoz gratulálok! Nézegetem, amikor tudom. Igényes, szép munka!…”

2010. december 14.

Bolláné Hegedűs Zsuzsanna, Paks:

„…Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott a bemutatkozáson, terveztem is, és szerettem volna elmenni, de nem sikerült.
Gratulálok, nagyon szép ízléses, minőségi munka és sok tartalommal megtöltött honlapot készítettetek. Remélem lesz módom, és hogy ha kell és tudok, segítsek illetve kivegyem a részem a közös munkában…”
2010. december 20.