Gyülekezetünk nagyon szép feladatot lát el azzal, hogy minden hónapban istentiszteletet tartunk az otthon lakóinak. Egyeztetett időpont szerint tartja az Esperes Úr, melyet az idősek már nagyon várnak.

Felekezeti hovatartozás nélkül mindenki részt vehet az alkalmon és úrvacsorát is vehet. Az idős embereknek ez nagyon fontos, vannak akik már nehezen tudnak gondolkodni, de emlékeikben megmaradt Istenhez való tartozásuk. Nem feledik az imádságokat és örömmel éneklik a régi megszokott énekeket.

Istentiszteletek alkalmával volt lehetőségem megismerkedni egy kedves idős nénivel, akitől példát vehetünk hitről, türelemről, Istenbe vetett bizalmáról. Sólyom (Schád) Margitka néni aki, 98 éven át mindig hű volt Istenhez, soha nem hagyta el az Úrba vetett bizalmát. Sokat beszélgettem vele, soha nem kérte számon szenvedéseit, mindig mondta, minden legyen úgy, ahogy Isten rendeli.

Ő most már befejezte földi vándorlását, ahol mindig vele volt Jézus, és hazaérkezett az Úrhoz.

Az istentiszteleti alkalmakon szívesen fogadják az otthon lakói hozzátartozóikat, ismerőseiket, így együtt lehetnek velük Krisztus közösségében. Szeretettel hívják a gyülekezet tagjait is.

Gadányi Józsefné